بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

حملات خمپاره‌ای جمهوری آذربایجان به مرزهای ارمنستان

حملات خمپاره‌ای جمهوری آذربایجان به مرزهای ارمنستان وزارت ارمنستان روز دوشنبه از حملات خمپاره‌ای جمهوری آذربایجان به مواضع خود در نقاط مرزی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع ارمنستان بعد از ظهر دوشنبه به وقت تهران از حملات خمپاره‌ای نیرو‌های جمهوری آذربایجان به مواضع خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «آرکا» وزارت دفاع ارمنستان مدعی شد که نیرو‌های مسلح جمهوری آذربایجان با سلاح‌های سبک و خمپاره به مواضع این کشور اطراف استان «گغارکونیک» حمله کردند. وزارت دفاع ارمنستان این اقدام باکو را نقض آتش بس اعلام کرد.

جنگ بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی در نوامبر ۲۰۲۰ با توافق آتش‌بس بین نخست‌وزیر ارمنستان، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و رئیس‌جمهور روسیه پایان یافت. جمهوری آذربایجان در این دور از درگیری‌ها مناطقی از جمله قره‌باغ را از اشغال ارمنستان خارج ساخت. با این حال درگیری‌های مرزی ادامه داشته و دو طرف یکدیگر را به تنش‌آفرینی متهم می‌کنند. این دو کشور همسایه مدت‌هاست که مذاکره برای صلح پایدار را آغاز کرده‌اند، اما تاکنون به نتایج مطلوب منتهی نشده است.

در تحولی دیگر، «کاستاس ماوریدس» عضو پارلمان اروپا جمهوری آذربایجان را به ارتکاب جنایت جنگی در قره باغ کوهستانی متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» ماوریدس درباره وضعیت کنونی قره باغ کوهستانی گفت که محاصره کریدور لاچین از دسامبر گذشته نقض آشکار قوانین بین المللی توسط جمهوری آذربایجان است. وی افزود که این محاصره طبق قوانین بین‌المللی جنایت جنگی است.

ارمنستان مدعی است که باکو به کاروان محموله بشردوستانه این کشور برای ساکنان منطقه قره‌باغ کوهستانی مجوز عبور از «کریدور لاچین» را نمی‌دهد. یکی از مهمترین مشکلات باقیمانده بین این دو کشور همسایه بر سر مسیر مهم لاچین است که باکو آن را مسدود کرده و یا ایست بازرسی شدید در آن اعمال می‌کند.

روسیه که دارای نیرو‌های حافظ صلح در قفقاز جنوبی است، همراه با آمریکا و اتحادیه اروپا طور جداگانه تلاش می‌کنند صلح پایدار بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان برقرار کنند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار